Veelgestelde vragen

1. Moet ik een handdoek meenemen?
2. Heb je veel last van muggen in de Biebrzamoerassen?
3. Wanneer krijg ik mijn reispakket?
4. Kan ik ook met eigen vervoer reizen?
5. Hoe weet ik dat het veilig is om bij Europa Express te boeken?
6. Wat verstaan jullie onder een individuele reis?
 

De antwoorden

1. Tenzij anders aangegeven, hoeft u geen handdoek mee te nemen. Al kan het uiteraard wel handig zijn om een handdoek mee te nemen voor overdag tijdens een wandeling, fiets- of kanotocht of voor na het zwemmen.

2. Van mei t/m september moet u rekening houden met overlast van muggen en steekvliegen in de Biebrzamoerassen. Bij de accommodaties zult u er niet veel meer last van hebben dan op een gewone zomeravond in Nederland. Maakt u een wandeling of een kanotocht in het echte moerasgebied, dan is het raadzaam om lichte beschermende kleding aan te trekken en een muggenwerend middel te smeren. Bij een kanotocht zult u er op het water weinig last van hebben, maar wel als u de kant op gaat.

3. Wij streven ernaar het reispakket ongeveer een maand voor vertrek aan u toe te sturen. Door actualisatie is dit niet altijd mogelijk, maar u ontvangt het hoe dan ook tijdig voor vertrek.

4. Bij stedenreizen is dit niet mogelijk, bij de andere reizen wel. Regelt u de heen- en terugreis zelf, vraagt u ons dan om een prijsopgave met eigen vervoer.

5. Europa Express is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en aangesloten bij STO-reisgarantie. Lees ook de informatie op de pagina Reisgarantie.

6. De term individuele reizen wordt gebruikt om ze te onderscheiden van groepsreizen. Bij individuele reizen is er geen reisleiding en kiest u zelf met wie u reist en op welke dag u vertrekt. U ontvangt van ons alle benodigde infomatie, zoals een overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties, routebeschrijvingen, kaartmateriaal en treintickets.