Keulen

> 3-daagse reis
> incl. heen- en terugreis per trein
> reisgids Keulen inbegrepen

Vlakbij Nederland, maar vaak over het hoofd gezien als bestemming voor een leuke stedentrip, het prachtig aan de Rijn gelegen Keulen. De bekende Kölner Dom is uiteraard de blikvanger en letterlijk vanuit de stationshal al niet te missen. Vanaf de te beklimmen toren heb je uitzicht op de Altstadt en het aan de overzijde van de Rijn gelegen moderne Keulen met veel hoogbouw.

Iets stroomafwaarts aan de Domzijde staan de imposante Kraanhuizen: blokken van woningen en kantoren in de vorm van een havenkraan. Hier is in een oud havengebouw ook het Olympisch Museum van Duitsland gevestigd.

Zoals elke stad, heeft Keulen winkelstraten met de bekende merken. Voor leuke winkeltjes en café's ga je het beste naar het Belgisches Viertel, zo geheten vanwege de straatnamen die hier naar Brussel, Luik en andere Belgische steden verwijzen.
 

Hotel

U overnacht in een hotel op loopafstand van het station. Alle bezienswaardigheden zijn goed te voet bereikbaar, maar de stad beschikt ook over een goed OV-netwerk. Het hotel is eenvoudig, heeft prima bedden en u heeft (uiteraard) een eigen badkamer. Ontbijt is niet inbegrepen.
 

Heen- en terugreis

U reist heen- en terug per comfortabele ICE. Gezien vanaf Utrecht is de reistijd ca. 2 uur. U kunt bij boeking aangeven of u de trein van 08.30, 11.00 of 13.00 uur wilt nemen.
De terugreis vangt aan om ca. 14.45 uur. Wilt u vroeger of later terugreizen, geeft u het dan bij boeking aan.
 

Prijzen (reiscode DE_KOLN)

In de volgende gevallen is de prijs op aanvraag: als u reist met kinderen onder 15 jaar. De prijzen zijn geldig t/m oktober 2019.

per persoon (bij 2 personen op een 2-persoonskamer) € 165,00
1-persoonstoeslag € 60,00
extra nacht p.p. op 2-persoonskamer € 35,00
extra nacht op 1-persoonskamer € 55,00

Inbegrepen: heen- en terugreis per trein met zitplaatsreserveringen, reisgids Keulen (1 per boeking), 2 hotelovernachtingen, STO-reisgarantie.
Niet inbegrepen: maaltijden, toeristenbelasting.
Uitbreidingen: extra nacht Keulen.
BOEK DEZE REIS >