Boedapest

> 6-daagse reis
> incl. heen- en terugreis per nachttrein
> reisgids Boedapest inbegrepen
> reiscode HU_BUDA
 

Hotel

U overnacht in een geselecteerd hotel, vlakbij het aankomststation of op een handige plek bij een metrostation. Ontbijt is niet inbegrepen, maar u zult geen probleem hebben dat in de buurt te verkrijgen.

Heen- en terugreis

Aan het eind van de ochtend / begin van de middag vertrekt u naar Berlijn. Daar stapt u over op de nachttrein naar Boedapest, waar u om ca. 09.00 uur aankomt. Hierdoor heeft u al gelijk een hele dag in Boedapest.
Ook de laatste dag in Boedapest heeft u nog bijna helemaal voor de stad, de nachttrein terug vertrekt om 20.00 uur. 's Ochtends stapt u in Berlijn over op de trein naar Nederland, de terugkeer is in de loop van de middag.

Voor de nachttrein reserveren wij standaard ligplaatsen in 6-persoonscompartimenten. Tegen meerkosten kunt u ook kiezen voor 4-, 3- of 2-persoons.

Prijzen (reiscode HU_BUDA)

In de volgende gevallen is de prijs op aanvraag: als u reist met kinderen onder 15 jaar. De prijzen zijn geldig t/m oktober 2020.

per persoon (bij 2 personen op een 2-persoonskamer) € 375,00
1-persoonstoeslag € 85,00
extra nacht p.p. op 2-persoonskamer € 45,00
extra nacht op 1-persoonskamer € 85,00
toeslag 4-persoonscompartiment (nachttrein) p.p. € 20,00
toeslag 3-persoonscompartiment (nachttrein) p.p. € 60,00
toeslag 2-persoonscompartiment (nachttrein) p.p. € 80,00
 
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Inbegrepen: heen- en terugreis per trein vanaf Elk station in Nederland, met zit- en ligplaatsreserveringen (6-persoonscouchette), reisgids Boedapest (1 per boeking), 3 hotelovernachtingen, STO-reisgarantie.
Niet inbegrepen: maaltijden, toeristenbelasting.
Uitbreidingen: extra nacht Boedapest, verblijf in Berlijn en/of Bratislava.
BOEK DEZE REIS >