Aanvraag Kortlopende Annuleringsverzekering

Onderstaand formulier is bedoeld voor mensen die gelijktijdig een reis boeken of al eerder geboekt hebben bij Europa Express. Wij hebben uw gegevens dan al, dus kunt u hieronder volstaan met het invullen van uw naam en postcode en het beantwoorden van enkele aanvullende vragen.

Wij sluiten voor u de verzekering af bij Europeesche Verzekeringen. Leest u eerst de belangrijke informatie op de Verzekeringskaart (deze opent afhankelijk van uw instellingen als PDF of in een nieuw venster van uw browser; neemt u contact met ons op als de informatie niet zichtbaar wordt).

Slotvragen

Wij zijn verplicht u enkele vragen te stellen voordat wij deze verzekering voor u af mogen sluiten.

Slotvraag 1
Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, bijvoorbeeld uw gezinsleden of huisgenoten, in de afgelopen 8 jaar verdacht of veroordeeld voor:
- Diefstal, bedrog, oplichting, valsheid in geschrifte of een poging daartoe
- Vernieling, beschadiging, mishandeling, afpersing, of een misdrijf gericht tegen de vrijheid of het leven of een poging daartoe
- Overtreding van de Wet wapens en munitie, de Opiumwet of de Wet economische delicten
- Een verkeersmisdrijf, zoals rijden onder invloed, snelheidsovertreding van meer dan 50 km/uur of doorrijden na een aanrijding?
Let op: Ook als u als verdachte een schikking hebt getroffen of bent vrijgesproken, of als de rechter u een maatregel heeft opgelegd moet u deze vraag met ‘Ja’ beantwoorden.

Slotvraag 2
Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?