Barcelona en Nîmes

> 7-daagse reis
> incl. heen- en terugreis per trein
> reisgids Barcelona en stadsinfo Nîmes inbegrepen
> vroegboekkorting bij boeking tot 4 maanden voor vertrek
> reiscode EU_NIBA

De TGV van Parijs naar Barcelona stopt in Nîmes, een uitgelezen kans om deze bijzondere stad te bezoeken. De stad werd groot onder de Romeinse keizer Augustus. Dat is opvallend zichtbaar in de goed bewaard gebleven amfitheater, maar er zijn nog meer tastbare herinneringen aan dat verleden. Veel gebouwen zijn te bezoeken.

Tijdens deze reis verblijft u twee nachten in Nîmes. Vervolgens reist u door naar Barcelona, de trotse Catalaanse stad. U komt hier ogen tekort. Zet in ieder geval de Sagrada Familia, Parc Güell, de Montjuïc en de wijk La Ribera op uw lijstje.
 

Hotels

In Nîmes overnacht uvlakbij het treinstation en op loopafstand van het centrum. Barcelona is groot, maar heeft een uitstekend OV-netwerk. U overnacht vlakbij het station of bij een metrostation, nooit ver uit het centrum.
 

Heen- en terugreis

U vertrekt rond 09.30 uur per Thalys uit Nederland en na een overstap in Parijs, reist u verder per TGV naar Nîmes. U ziet een groot deel van Frankrijk aan u voorbij trekken, voordat u om 17.00 uur aankomt in Nîmes.

Na twee overnachtingen in Nîmes vertrekt u om 09.00 uur per TGV naar Barcelona, aankomst om 12.30 uur.


De terugreis begint om 09.30 uur. Per TGV reist u naar Parijs, waar u overstapt op de Thalys naar Nederland.
 

Prijzen (reiscode EU_NIBA)

In de volgende gevallen is de prijs op aanvraag: als u de reis voor 1 persoon wilt boeken; als u gebruik wilt maken van 1-persoonskamers; als u reist met kinderen onder 12 jaar. De prijzen zijn geldig t/m november 2021.

per persoon (bij 2 personen op een 2-persoonskamer) € 655,00
1-persoonstoeslag op aanvraag
extra nacht Nîmes p.p. op 2-persoonskamer € 50,00
extra nacht Barcelona p.p. op 2-persoonskamer € 55,00
vroegboekkorting (tot 4 maanden voor vertrek) p.p. € 50,00
 
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Inbegrepen: heen- en terugreis per trein vanaf Amsterdam C., Schiphol of Rotterdam C. met zitplaatsreserveringen, reisgids Barcelona (1 per boeking), reisinformatie Nîmes, 2 hotelovernachtingen in Nîmes, 4 hotelovernachtingen in Barcelona, STO-reisgarantie.
Niet inbegrepen: maaltijden, metrokaartje voor de overstap in Parijs, toeristenbelasting.
Uitbreidingen: extra nacht.
BOEK DEZE REIS >