Barcelona

> 5-daagse reis
> incl. heen- en terugreis per trein
> reisgids Barcelona inbegrepen
> vroegboekkorting bij boeking tot 4 maanden voor vertrek
> reiscode ES_BARC

Barcelona is een stad waar je de tijd voor moet nemen. Het heeft veel verschillende kanten met elk zijn karakter: de Gotische oude wijk; La Ribera met zijn slenterstraatjes, de zeezijde met de oude wijk Barceloneta en de hoge moderne gebouwen verderop, de berg Montjuïc met het Olympisch stadion en het fort, en nog veel meer.

Niet te missen zijn uiteraard de architectonische wonderen van Gaudí, waaronder de Sagrada Familia, het Casa Mila en het Casa Battlo, het Park Güell. Aan de Sagrada Familia wordt al meer dan een eeuw gebouwd. Vanaf elk hoger gelegen punt in de stad kan je de kerk herkennen aan de hijskranen. Het interieur is grotendeels af en een bezoek meer dan waard.
 

Hotel

U overnacht in een geselecteerd hotel, vlakbij het aankomststation of op een handige plek bij een metrostation. Ontbijt is niet inbegrepen, maar u zult geen probleem hebben dat in de buurt te verkrijgen.
 

Heen- en terugreis

Door gebruik te maken van hogesnelheidstreinen is het heel goed mogelijk om per trein overdag naar Barcelona te reizen en v.v.

U vertrekt rond 09.30 uur per Thalys uit Nederland en na een overstap in Parijs, reist u verder per TGV naar Barcelona. U ziet heel Frankrijk aan u voorbij trekken, waaronder prachtige natuurgebieden in Zuid-Frankrijk. De aankomst is ca. 20.30 uur.

Voor wie de treinreis te lang vindt, bieden we een leuke variant aan met een onderbreking in de prachtige Franse stad Nîmes.

De terugreis begint om 09.30 uur. Per TGV reist u naar Parijs, waar u weer overstapt op de Thalys naar Nederland. De aankomst in Rotterdam is om 20.00 uur, in Amsterdam 40 minuten later.
 

Prijzen (reiscode ES_BARC)

In de volgende gevallen is de prijs op aanvraag: als u de reis voor 1 persoon wilt boeken; als u gebruik wilt maken van 1-persoonskamers; als u reist met kinderen onder 12 jaar. De prijzen zijn geldig t/m november 2020.

per persoon (bij 2 personen op een 2-persoonskamer) € 545,00
1-persoonstoeslag op aanvraag
extra nacht p.p. op 2-persoonskamer € 55,00
vroegboekkorting (tot 4 maanden voor vertrek) p.p. € 50,00
 
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Inbegrepen: heen- en terugreis per trein vanaf Amsterdam C., Schiphol of Rotterdam C. met zitplaatsreserveringen, reisgids Barcelona (1 per boeking), 4 hotelovernachtingen, STO-reisgarantie.
Niet inbegrepen: maaltijden, metrokaartje voor de overstap in Parijs, toeristenbelasting.
Uitbreidingen: extra nacht Barcelona, combinatie met een bezoek aan een Franse stad.
BOEK DEZE REIS >